Politika

Az amerikai érdekek itatják át a baloldalt

Az amerikai érdekek itatják át a baloldalt

2023. szeptember 29., péntek
Az amerikai érdekek itatják át a baloldalt

Az amerikai befolyásról szóló cikksorozat második része a Datadat nevű cégcsoport a Demokrata Párttal és a Soros-birodalommal való összefonódását helyezi terítékre.

A 2022-es országgyűlési választási kampányt megelőzően már egyértelművé vált, hogy egyre erősebb az amerikai befolyás a baloldalon.

Márki-Zay Péter miniszterelnök jelöltsége nem csupán véletlen. A politikus az Egyesült Államokból 2018-ban tért haza, és lett Hódmezővásárhely polgármestere. Az Action for Democracy nevű amerikai szervezet közvetítésével csatornázták be a milliárdokat a baloldal kampányába. Az NGO vezetője, Korányi Dávid – Karácsony Gergely volt főtanácsadója – sem Budapesten, hanem New Yorkból látta el a fővárosi megbízatását.

A dollárbaloldal kulcsfiguráiról eddig is tudtuk, hogy kiváló tengerentúli kapcsolatokkal rendelkeznek, ami önmagában nem lenne különös, viszont itt sokkal többről van szó, mint egyenrangú felek politikai együttműködéséről - írja a delmagyar.hu

Az amerikai Demokrata párttal kapcsolatban áll az ex-miniszterelnök Bajnai Gordon és Ficsor Ádám is, aki a politikus titokminisztere volt. A WikiLeaks hozott egy 2009-es eseményt nyilvánosságra, az oldal a titkos kormányzati információk szivárogtatására szakosodott.

Fotó: Magyar Nemzet / Forrás: Wikileaks

Miután a baloldali politikus elnyerte a miniszterelnöki címet, akkor már az Egyesült Államok budapesti nagykövetségével tárgyalt a kormánya összetételéről. A követséggel nagyfokú bizalmat, illetve együttműködési készséget mutatott.

Az ügy további részleteiről a Magyar Nemzeten olvashat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.