Politika

Pankotai Lili ezúttal a tűzijátékba és az azt nézőkbe állt bele

Pankotai Lili ezúttal a tűzijátékba és az azt nézőkbe állt bele

2023. augusztus 21., hétfő
Pankotai Lili ezúttal a tűzijátékba és az azt nézőkbe állt bele

A trágárságáról elhíresült Momentum közeli aktivista, Pankotai Lili ezúttal az államalapítás ünnepének alkalmából tartott tűzijátékba állt bele.

Éppen kilövitek az égbe a jövőnket"

- kezdte hagymázas gondolatait, majd azzal folytatta, nem lehet elég messzire menni, hogy az ember ne hallja és érezze, ahogy minden egyes durranással szíven üti a valóság. És csak remélni tudom, hogy ti, magukat felnőtteknek valló emberek, öntudatlan vidámságban a gyerekeitekkel álltok, és nézitek a cirkuszt az árstoppos sörrel és kenyérrel a kezetekben.

De hogy tudjátok, nem az a valódi gyilkos, aki meghúzza a ravaszt, hanem aki a fegyvert gyártja, és áhítattal nézi utána a vérvörös égboltot"

- fogalmazott. Majd miután ráutalóan több millió embert gyilkosnak titulált eszeveszett gondolatmenetében, az államalapításunk ünnepével kapcsolatban pedig arra a megállapításra jutott,

Ma már ez nem Magyarország születése, hanem halálának napja."

Borítókép: Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.