Politika

A Demokratikus Koalíció alapítója tárt karokkal fogadná a migránsokat

A Demokratikus Koalíció alapítója tárt karokkal fogadná a migránsokat

2023. július 4., kedd
A Demokratikus Koalíció alapítója tárt karokkal fogadná a migránsokat

Bauer Tamás, Gyurcsány-párt alapítója, volt alelnöke, egykori vezető SZDSZ-es politikus nemrég a Klubrádiónak nyilatkozva elmondta, hogy szerinte Magyarországnak szüksége van a bevándorlásra és a bevándorlókra, hasonlóan a németek és más nyugat-európai ország példájához.

Ha az ellenzéki pártok tisztességesen akarnak viselkedni, akkor nem tehetnek mást minthogy helyeslik (az Európai Bizottság migrációs csomagját – szerk.) ... a társadalom elöregszik és mind a munkaerőben mind pedig a társadalombiztosítási rendszer finanszírozáshatóságában szüksége van a bevándorlásra. Igaz ez? Igaz! És mi a helyzet Magyarországgal? Magyarországnak is szüksége lenne bevándorlásra! Németországban azt mondják a kormánypártok, hogy évi 400 ezer bevándorlóra van szükség

– fogalmazott a Demokratikus Koalíció politikusa, üzenve az ellenzék pártjainak is.

Bauer Tamás azt is kiszámolta, hogy Magyarországon ez évi 50-60-70 ezer bevándorlót jelentene.

Ezután a magyar kormányt támadva hozzátette, hogy szerinte addig nem lesz hazánkban működőképes egészségügy, amíg nem engedik a bevándorlást hivatalosan, legálisan. Azonban ezt a magyar kormány nem tudja.

Végül a DK alapítója figyelmeztetett, hogy a baloldalnak egyértelműen támogatnia kell a brüsszeli migrációs javaslatokat.

Az ellenzéki pártok félnek, gyávák erről beszélni, azért hallgatnak ebben az ügyben, merő gyávaságból.....én emlékszem arra 2015-ben az első reakció, legalábbis a DK-nak nagyon tisztességesek voltak, azt mondta még Gyurcsány személy szerint, hogy azt az 1500 menekültet minden további nélkül be tudja fogadni

– hangoztatta Bauer Tamás.

A DK-s politikus kijelentéseiről részletesen ITT olvashat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.