Politika

Öngyilkos lett a Szikra Mozgalom egyik aktivistája

Öngyilkos lett a Szikra Mozgalom egyik aktivistája

2023. június 22., csütörtök
Öngyilkos lett a Szikra Mozgalom egyik aktivistája

Felakasztotta magát az a férfi, akinek mintegy 70 ezer pedofil felvételt találtak a laptopján.

A Szikra Mozgalom aktivistájának lakásán februárban, az Antifa-mozgalommal kapcsolatos nyomozások során találtak több ezer pedofil felvételt. A férfit gyanúsítottként berendelték kihallgatásra, ezután a biatorbágyi volt rakétabázison felakasztotta magát.

A Metropol információja szerint az egykori Holdfény Rakétabázison igen érdekes dolgokat talált: egy kövekből összerakott tűzrakóhely közepébe valaki egy játékbabát rakott, amit aztán meggyújtott. A rituális helyszín előtt egy gumiabroncs volt, mintha valaki azon ülve nézte volna az égő babát.

Az aktivista nő még februárban, az Antifa által elkövetett embervadászat kapcsán került gyanúba, Őt bizonyíték hiányában szabadon bocsátották, lakásáról lefoglalt adathordozók a Biatorbágyon öngyilkosságot elkövető férfié voltak.

A Szikra Mozgalom alapítója, Jámbor András már sokadik megkeresésre válaszolja azt, hogy nincs köze az ügyhöz, azonban a politikai felelőssége mindenképpen fennáll.

(via Origo)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.