Politika

Német Ferenc: A szegedi dollárbaloldal támogatja az illegális migrációt és a kötelező migránskvótát

Német Ferenc: A szegedi dollárbaloldal támogatja az illegális migrációt és a kötelező migránskvótát

2023. június 16., péntek
Német Ferenc: A szegedi dollárbaloldal támogatja az illegális migrációt és a kötelező migránskvótát

A magyarországi és benne a szegedi baloldal kezdettől fogva migrációpárti álláspontot képvisel - emlékeztetett sajtótájékoztatóján Német Ferenc.

Kiemelte, emlékezhetünk, hogy a folyamat 2015-ös csúcspontján, amikor - származását, nevét, valós életkorát eltagadó - migránsáradat hömpölygött Szeged utcáin, a Gyurcsány-párt szegedi vezetői, Binszki József jelenlegi alpolgármester és Koromné Fenyvesi Rózsa, a DK közgyűlési frakcióvezetője a nagyállomáson pátyolgatta az illegális migránsokat. Eközben épp Szegeden haladtak keresztül olyan személyek, akiket később a párizsi és brüsszeli terrortámadásokkal hoztak összefüggésbe, de ugyancsak Szegeden regisztrálták először azt a fiatalt, akit később a németországi vasúti baltás gyilkosként láthattunk viszont a médiában.

De a Gyurcsány-Binszki-párost ott találtuk a déli határon is, amikor a DK egyik elnökségi tagja megrongálta a Magyarország, a szegedi emberek biztonságát garantáló határkerítést.

De nem akart Botka László sem lemaradni Gyurcsányék mögött: vendégül látta az Európai Parlament bevándorláspárti szocialista elnökét, Martin Schulzot. Nem tudjuk, mi hangzott el a négyszemközti találkozón, de a német politikus a tárgyalások kapcsán úgy nyilatkozott, hogy szerinte Szegedre lehetne küldeni a migránsokat, szívesen fogadják őket

- hívta fel a figyelmet az önkormányzati képviselő.

Hozzátette, látva a közvélemény fölháborodását, a baloldal korábban tagadta, hogy létezne az illegális migránsok kötelező szétosztására vonatkozó brüsszeli javaslat. 2016-ban a szegedi Ujhelyi István még az MSZP és a Gyurcsány-párt európai parlamenti delegációvezetőjeként azt állította: az unió kötelező kvótarendszerének elképzelése semmi más, csak álprobléma. Most viszont ismét meghazudtolták önmagukat:

uniós szinten már meg is szavazták az illegális migránsok kötelező kvótájának tervét, amit a magyar baloldal is aktívan támogat, vagyis illegális bevándorlókat telepítenének le akár Szegedre is.

Hiába, a Márki-Zay Péter által beismert guruló dollárokért meg kell dolgozni a megbízók felé, a Gyurcsány-Botka-féle magyarországi és szegedi baloldal ezért dolgozik Brüsszelben, Budapesten és Szegeden is - folytatta Német Ferenc.

Megjegyezte, a gyurcsányista szegedi baloldal képviselői a guruló dollárok mértékét illetően hallgatásba burkolóznak. Már lassan egy éve nem hajlandóak válaszolni arra az egyszerű kérdésre, hogy a 2022-es országgyűlési választás előtt pontosan mennyi jutott nekik a guruló dollárokból és azt mire költötték.

Pedig jogunk van tudni, mennyi júdáspénz kaptak. De addig is, amíg ez kiderül, újra és újra ki kell mondanunk: Szeged többet érdemel!

- zárta gondolatait Német Ferenc.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.