Politika

Van ennél lejebb is?

Van ennél lejebb is?

2023. május 25., csütörtök
Van ennél lejebb is?

Ez már tényleg a legalja: Cseh Katalin az egyik előterjesztője Daniel Freund mellett a legújabb magyargyűlölő EP-határozatnak

– hívta fel a figyelmet közösségi oldalán Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti delegációvezetője, arra reagálva, hogy az Európai Parlament kiszivárogatott jelentéstervezetében megkérdőjelezi, hogy Magyarország képes lesz-e hitelesen ellátni az EU Tanácsának soros elnöki tisztségét 2024-ben.

Ez már tényleg a legalja – reagált Deutsch Tamás arra, hogy Cseh Katalin az egyik előterjesztője Daniel Freund mellett a legújabb magyargyűlölő EP-határozatnak.

Az EP középjobb, baloldali és liberális frakciói ugyanakkor azt szeretnék elérni, hogy Magyarország ne tölthesse be az unió soros elnökségét. Éppen ezért a június 1-jei plenáris ülésen már el is fogadnák azt az újabb állásfoglalást, amelyben felszólítják a tanácsot, hogy találjon megoldást a problémára, másként a parlament fog közbeavatkozni.

A teljes cikket aMagyar Nemzetenolvashatja el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.