Politika

Nevetségesen magyarázkodik az Elkxrtuk per vesztese

Nevetségesen magyarázkodik az Elkxrtuk per vesztese

2023. május 5., péntek
Nevetségesen magyarázkodik az Elkxrtuk per vesztese

Hann Endre közvélemény-kutató közösségi oldalán adott hangot annak, hogy másodfokon pert vesztett a Megafilm Kft. produkciós céggel szemben.

Mint azt mi is megírtuk, a Fővárosi Törvényszék jogerős ítélete szerint azElkxrtukcímű film alkotói, művészeti szabadsága erősebb, mint a felperes személyiségi jogai, védelme - különös tekintettel arra, hogy abban az időszakban a felperes személyiségi jogi helyzete közszereplőként nagyobb szintű tűrést feltételez,mint egy átlagember esetében.

Hann Endre, aki Gyurcsány Ferenc egykori tanácsadója volt, állítólag az ítélet hallatán kirohant az épületből. Azóta azonban a közösségi oldalán is reagált az ítéletre, igen nevetségesen:

Fénykép megnyitása

Hann Endre tavaly perelte be Kálomista Gábor cégét, akivel szemben első fokon még pert nyert. A közvélemény-kutató azért perelt, mert állítása szerint az Elkxrtuk című filmben rosszindulatúan, negatívan mutatták be személyét.

(via Index)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.