Politika

Német Ferenc: A baloldali városvezetés már nem a szegediek érdekét tartja szeme előtt

Német Ferenc: A baloldali városvezetés már nem a szegediek érdekét tartja szeme előtt

2023. március 17., péntek
Német Ferenc: A baloldali városvezetés már nem a szegediek érdekét tartja szeme előtt

Több, a szegediek mindennapját befolyásoló problémára hívta fel a figyelmet az elmúlt hetekben a szegedi Fidesz-KDNP, melyből kitűnik, hogy a baloldali városvezetés már nem a szegediek érdekét tartja szeme előtt - jelentette ki sajtótájékoztatóján Német Ferenc, a Fidesz önkormányzati képviselője.

„Mi úgy gondoljuk, hogy a pedagógusok és egészségügyi dolgozók támogatása helyett nem szolgálja a szegediek érdekét, hogy a baloldali városvezetés ingatlankezelő cége egészségügyi dolgozókat és pedagógusokat akar utcára tenni.

Úgy gondoljuk, hogy a családok támogatása helyett a Gyurcsány Ferenccel kötött megállapodás keretében alpolgármesterré kinevezett DK-s Binszki József törvénytelenül bezáratott 4 szegedi óvodát, amellyel 120 szegedi családot hozott rendkívül rossz helyzetbe, szintén nem a szegediek érdeke.” - sorolta Német Ferenc.

Az önkormányzati képviselő kiemelte, hogy a baloldali városvezetés nyolcadjára is törvénytelen lakásrendelete, sem a hátrányos, kiszolgáltatott helyzetben lévő szegedieket szolgálja.

„A szegedi baloldal folyamatosan a magyar emberek érdekeivel, egyszersmind a magyar kormány békepárti és szankcióellenes politikájával szemben határozza meg tevékenységét.

Senkit ne tévesszen meg a százmilliókból fenntartott baloldali propaganda, a baloldal semmit sem változott a Gyurcsány-korszak óta. Ma is a külföldi érdekeknek megfelelő kottából játszanak.” - hangsúlyozta a kormánypárti képviselő.


Német Ferenc idézte a Nézőpont intézet friss kutatását, amiből kiderült, hogy a magyarok többsége szerint semmilyen külföldi kampánytámogatás sem elfogadható. Tízből heten ellenzik az amerikai támogatásokat, és tízből hatan az EU-ból érkező támogatásokat sem tartják elfogadhatónak a választási kampányokban.

„Ezek rendkívül beszédes számok.

Mihálik Edvin és Szabó Sándor pedig már hetedik hónapja hallgatnak arról, hogy a guruló dollárokból mégis mennyi jutott nekik, hogy a szegediek érdeke ellen dolgozzanak?”

- zárta gondolatait Német Ferenc.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.