Politika

Haág Zalán: “100 százalék Gyurcsány”

Haág Zalán: “100 százalék Gyurcsány”

2023. március 30., csütörtök
Haág Zalán: “100 százalék Gyurcsány”

Mint azt megírtuk, Gyurcsány Ferenc és pártja parlamenti frakciója Szegeden tartotta kihelyezett ülését. A kormánypártok szegedi közgyűlési frakciójának nevében Haág Zalán közleményben reagált a szerdai eseményekre, amit változtatás nélkül közlünk.

100 százalék Gyurcsány

Gyurcsány Ferenc és csapata a héten megmutatta, ki az úr a (város)háznál. A szabad királyi Szeged sohasem látott olyan hűbéruraságot, aki a város kapuját átlépve ilyen magabiztossággal kívánta volna demonstrálni, hogy Szeged első emberét vazallusának tekinti – s a szabad királyi Szeged első embere sohasem hódolt be senkinek. De most más időket élünk.

Ha valaki számára Botka László testbeszéde nem lett volna elég árulkodó a Gyurcsány Ferenccel szervezett találkozón, annak az őszödi böszme szavakba öntötte a lényeget. Sajtótájékoztatón kürtölték világgá: Botka László hivatalosan is Gyurcsány Ferenc embere. Nincs még egy polgármester a vidék Magyarországán, aki hagyta volna, hogy ország-világ előtt így megalázzák, és saját városában mindenkinek tudtára adják: újra behódolt Gyurcsány Ferencnek. De hiába, a hatalomért bármit.

Újranyomtatják a városházi kiadványokat, ahonnan korábban Gyurcsány Ferencet kiretusálták Botka László fotója mellől, és máris megkezdték a gyurcsányi program megvalósítását. Botka László nem törődik a város ügyeivel, azt a helyettesének kinevezett Binszki Józsefre, a Gyurcsány-párt szegedi helytartójára bízza. Akárcsak annak idején a Gyurcsány-kormány, gazdaságfejlesztés helyett a megszorítások politikáját folytatják, legyen szó a szegedi vállalkozók, az IKV-s bérlők és az autóval parkolók megsarcolásáról vagy épp önkormányzati lakást bérlő pedagógusok, egészségügyi dolgozók utcára tételéről. Ahogy annak idején a Gyurcsány-kormányt, a gyurcsányi vezetésű önkormányzatot is a törvénytelen működés jellemzi – amint azt a nyolcadjára is törvénytelen lakásrendelet megalkotásánál vagy az óvodák jogellenes és szakmai szempontokat figyelmen kívül hagyó bezárásánál láthattuk.

Ezt kínálja a gyurcsányista városvezetés Szegednek.

Gyurcsány Ferenc tegnap végérvényesen bevette a szegedi városházát, és kitűzte a DK lobogóját. Botka László immáron nem több, mint Gyurcsány Ferenc katonája.

Szeged többet érdemel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.