Politika

Kormányzásra készül Toroczkai László a Mi Hazánkkal

Kormányzásra készül Toroczkai László a Mi Hazánkkal

2022. szeptember 24., szombat
Kormányzásra készül Toroczkai László a Mi Hazánkkal

A Mi Hazánk elnöke egyre inkább úgy érzi, hogy pártja kormányozni fog.

Toroczkai László a párt harmadik kongresszusán szombaton azt is kijelentette, hogy a Mi Hazánk már nem a Jobbikkal, hanem a Fidesszel és a DK-val versenyez.

Toroczkai László a fővárosi rendezvényen azt mondta, a DK árnyékkormánya nem a Fidesznek szól - "ők köszönik szépen, jól vannak" -, ez a Mi Hazánknak szól.

"A globalista baloldal velünk harcol az ellenzék vezetéséért. Hárompólusúvá vált a magyar politika"

- fejtette ki.

A pártelnök szerint az ukrajnai háború egy "lokális világháború", és az energiaválság sem természetes: politikusok és globális pénzemberek okozták. "Elképesztően sok mocskos trükk áll ezek mögött" - jegyezte meg.
Toroczkai a közösséget nevezte a Mi Hazánk valódi erejének, azt mondta, "számunkra a magyarság az első, és legszebb."

KIÁLTVÁNYT TETTEK KÖZZÉ

A kongresszuson ismertették a Kiáltvány a magyar létért: önrendelkezés, létbiztonság, nemzetvédelem című dokumentumot, mely szerint az eurázsiai, "Északi Civilizációt" pusztulás fenyegeti. "Szívében, az egykori Etelköz környékén borzalmas, véres háború dúl. De folyik egy más típusú háború is ellenünk: laboratóriumból ránk szabadított vírussal, biofegyverekkel, energiaválsággal, élelmiszerkrízissel, inflációval, gazdasági katasztrófával. Zajlik a háború a szellem és a lélek ellen is. Algoritmusokkal, erkölcsromboló szexuális devianciákkal, LMBTQI mozgalmakkal, szennymédiával. Ez a halálszagú sötét erő már a gyermekeinket sem kíméli. Sőt, a magzatokat sem" - áll adokumentumban

A kiáltvány szerint a Mi Hazánk szembeszáll mindezzel és követeli többek között a független gazdaságpolitikát és energiapolitikát, a multik támogatásának leállítását, a családi, paraszti gazdálkodás feltételeinek megteremtését, berendezkedést az önellátásra.

A kongresszus küldöttei Toroczkai László elnöki beszámolóját és a kiáltványt ellenszavazat, tartózkodás nélkül támogatták. Gunnar Lindemann, az Afd politikusa, berlini tartományi képviselő köszöntötte a Mi Hazánk kongresszusát, megemlékezett arról, hogy Magyarország nyitotta meg 1989-ben a vasfüggönyt és hozzájárult a kommunizmus lebontásához, 2015-ben pedig megállította a tömeges, illegális migrációt, miközben "Angela Merkel mágnesként vonzotta az illegális bevándorlókat Németországba".

"Angela Merkel miatt én szeretnék elnézést kérni" - mondta a német politikus.

Gunnar Lindemann szerint vissza kell térni a nemzetek Európájához gazdasági és vámunióval, ahol a magyar ügyekről a magyar, a német ügyekről pedig a német parlament dönt. A hazafias erőknek össze kell fogniuk, hogy megvédhessék hazájukat és ellenállhassanak a brüsszeli diktatúrának - mondta az Afd politikusa. Szabadi István a párt parlamenti képviselője, igazgatója a kongresszuson kiemelte: a Mi Hazánk 2018-as megalakulása óta folyamatosan fejlődik a tagokat, a szervezeteket és a választási eredményeket tekintve is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.