Politika

Gyurcsány készülődik és a baloldali pártok neki készítik elő a terepet

Gyurcsány készülődik és a baloldali pártok neki készítik elő a terepet

2022. augusztus 1., hétfő
Gyurcsány készülődik és a baloldali pártok neki készítik elő a terepet

Gyurcsány megmondta, hogy újra készülődik, vissza akar térni a hatalomba és ehhez most ismét össze is terelte az összes kis tagozatát - így kommentálta a Fidesz az ellenzéki pártok hétfői, a parlament rendkívüli összehívásáról szóló kezdeményezését. A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez eljuttatott közleményben azt írta, a választások után szétesett és egymásnak eső baloldali pártok mostanra "szolgaian azt csinálják", amit Gyurcsány Ferenc mond nekik, és neki készítik elő a terepet.

Európa a háború és a brüsszeli szankció következményeit szenvedi, háborús infláció, háborús gazdasági és energiaválság alakult ki. Ha a baloldalon múlna, ez a válság már elsöpörte volna Magyarországot, mert a baloldal háborúba akarja sodorni az országot és a háború árát is teljesen az emberekkel fizettetné meg - közölte a Fidesz, aláhúzva: a magyar családokat Európában egyedülálló intézkedések védik az árak, az energiaárak drasztikus emelkedésétől.

A hat ellenzéki frakció augusztus 8-ra kezdeményezte rendkívüli parlamenti ülés összehívását. Szerintük megélhetési válság alakult ki az országban, és az azt enyhítő javaslataikról tárgyalnának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.