Politika

Fegyverszünetet kötött Lázár János és Márki-Zay Péter

Fegyverszünetet kötött Lázár János és Márki-Zay Péter

2022. május 3., kedd
Fegyverszünetet kötött Lázár János és Márki-Zay Péter

Több mint kétórás munkamegbeszélést tartott Hódmezővásárhely országgyűlési képviselője és polgármestere kedden.

Lázár János a megbeszélést követő sajtótájékoztatón elmondta, a választási győzelem után eljött az ideje a békesség helyreállításának. Hozzátette, szeretné a fejlődés lehetőségeit közösen megteremteni a polgármesterrel.

„A mai napon fegyverszünetet kötöttünk négy év után”

- jelentette ki Lázár, majd hozzátette, a fegyverszünet egyedüli célja az, hogy a hódmezővásárhelyieknek jobb legyen, és az ott élők nagyobb békében, jobb körülmények között tudjanak élni.

Márki-Zay Péter a sajtóeseményen kijelentette, a Lázár Jánossal folytatott harca április 3-án befejeződött.

A polgármester ezt követően elmondta, három ügyet találtak Lázárral, amelyben előre tudnak lépni. Ezek mind a Modern Városok Program részei.

  • Elsőként az ipari park fejlesztését említette.
  • A másodikként a 117 kilométernyi kerékpárút és mezőgazdasági úthálózat projektet, amely beruházás november végén indulhat el, némi késéssel.
  • Harmadikként az iskolák energetikai felújítását nevezte meg.

Hódmezővásárhely békés fejlődése példát mutathat az egész országnak, hogy április 3. után is van élet, sőt azt reméljük talán, az eddigi puskaporos hangulatot sikerül az együttműködés felé terelni" – húzta alá a polgármester.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.