Politika

A pornómilliárdos pártjának javaslatával állt elő a Mi Hazánk

A pornómilliárdos pártjának javaslatával állt elő a Mi Hazánk

2022. május 13., péntek
A pornómilliárdos pártjának javaslatával állt elő a Mi Hazánk

Novák Előd, a Mi Hazánk országgyűlési képviselője el is mondta, hogy a javaslatot nem ők, hanem a Gattyán György vezette Megoldás Mozgalom találta ki.

A nemzeti radikális párt a gazdasági közszerepelő fogalmát szeretné bevezetni, melynek értelmében a milliárdos közbeszerzések nyerteseire is vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettség vonatkozna.

A MEMO a közösségi médiában is beszámolt arról, hogy a javaslatuk elhangzott a parlamentben. A párt ugyanakkor kiemelte, hogy nem tekintenek szövetségesként a szélsőjobboldali formációra.

Nem tudunk azonosulni a Mi Hazánk politikai hitvallásával, de javaslatunk felkarolását örömmel vettük

– olvasható a posztjukban.

Ezzel szemben Novák Előd arról beszélt, hogy „e tekintetben sajnálatos, hogy a Megoldás Mozgalom országgyűlési képviselet nélkül maradt”.

A Megoldás Mozgalom ennek ellenére várakozáson felül teljesített a választásokon, és miután elérték az 1 százalékos küszöböt a következő négy évben jogosultak lesznek állami támogatásokra.

Forrás: 24.hu
Borítókép: varosikurir.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.