Politika

Mihálffy Béla ígéri: szívvel-lélekkel képviseli a Homokhátságot

Mihálffy Béla ígéri: szívvel-lélekkel képviseli a Homokhátságot

2022. április 3., vasárnap
Mihálffy Béla ígéri: szívvel-lélekkel képviseli a Homokhátságot

A szegedi Fidesz-KDNP sajtótájékoztatóján legelőször is Bartók Csaba garantált Mihálffy Béla képviselőtársának és jó munkát kívánt neki. Ugyanígy gratulált az ellenzéki Szabó Sándornak. Bartók azt mondta, ettől függetlenül is soha nem látott eredmény ért el az ország véleménye szerint. Az ország választói szerinte megmutatták, merre kell menni. Megköszönte minden támogatójának a szavazatot, reméli, hogy az 1-es számú választókerület tendenciáját sikerül majd megfordítani.

Bartók megjegyezte, folytatni fogja az eddigi munkáját az újszegediek érdekében, még ha nem is a parlamentben.

Mihálffy Béla, aki saját körzetében bejutott a parlamentbe, azt mondta: negyedszerre tapasztalja meg politikai életében, hogy van értelme a munkájának. ,,Negyedszerre választanak meg azért a munkáért, amit nap mint nap végzek." Ezt jól jelzi szerinte, hogy Kiskundorozsmán, ,,szűkebb hazájában" mindegyik szavazókört megnyerte.

A megválasztott képviselő azt mondta, nem légből kapott dolog, hogy a Homokhátságot szívvel-lélekkel fogja képviselni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.