Politika

Egymásnak üzengetnek a szocialista elnökjelöltek

Egymásnak üzengetnek a szocialista elnökjelöltek

2020. augusztus 21., péntek
Egymásnak üzengetnek a szocialista elnökjelöltek

Hétfőn jelentette be Mesterházy Attila, hogy elindul az MSZP társelnöki pozíciójáért a párt szeptemberi tisztújító kongresszusán.

A politikus szerint a szocialisták nehéz helyzetben vannak, hiszen a támogatottságuk a biztos szavazók körében mindössze 5-7 százalék.

Mesterházy Attila a közösségi oldalán is kritizálta a jelenlegi szocialista pártot és annak vezetését. Mint írta, egy olyan politikai közösséget, egy olyan pártot szeretne, amely a hosszú évek óta tartó lassú eljelentéktelenedés után ismét tiszteletet ébreszt.

A szocialisták a társelnöki rendszert eredetileg Tóth Bertalan jelenlegi elnökkel és Kunhalmi Ágnessel képzelték el.

Kunhalmi Ágnes a Klikk TV-ben azt mondta:

Mesterházy Attila későn jelentkezett be a társelnöki pozícióért. A párt választmányi elnöke ráadásul azt is sérelmezi, hogy őt személy szerint nem kereste meg Mesterházy az indulásával kapcsolatban.

Tóth Bertalan szintén a Klikk TV-ben reagált Mesterházy Attila kritikáira. A pártelnök azzal vágott vissza, hogy Mesterházy egy vesztes összefogás miniszterelnök-jelöltje volt, a közvélemény-kutatásoknak pedig nem hisz.

Korózs Lajos mellett Bangóné Borbély Ildikó is a pártelnök mellett köteleződött el.

Az MSZP-n belül éleződő belső konfliktusról a Hír TV szerette volna megkérdezni Kunhalmi Ágnest, Tóth Bertalant és Mesterházy Attilát is, ők azonban egyelőre nem reagáltak a megkeresésre.

(Hír TV)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.