Politika

Fidesz: Szabó Sándor mondjon le a parlamenti képviselőségről!

Fidesz: Szabó Sándor mondjon le a parlamenti képviselőségről!

2020. március 24., kedd
Fidesz: Szabó Sándor mondjon le a parlamenti képviselőségről!

A Szegedi Fidesz közleményében felszólította az MSZP-s Szabó Sándort, hogy mondjon le parlamenti képviselőségről. A közleményt a továbbiakban változtatás nélkül közöljük.

"Újabb történelmi lehetőséget szalasztott el a baloldali ellenzék hétfőn az Országgyűlésben: a kicsinyes pártpolitikai érdekek helyett most dönthettek volna a magyar emberek védelme mellett. A baloldal és a függetlenek java része azonban nem szavazta meg a kormány számára cselekvési lehetőséget jelentő koronavírus-törvényt, köztük a szegedi szocialista Szabó Sándor sem. Szabó Sándor ezzel méltatlanná vált közhivatalára, a szegediek nem azért szavaztak neki bizalmat, hogy sorskérdésekben, járvány idején Szabó szembeforduljon az emberekkel, az emberek védelmével és a magyar emberek jogos elvárásaival. Szabó Sándor leszerepelt, mert nem szavazta meg a koronavírus-törvényt, ezzel akadályozta a kormányzatot a hathatós védelem megszervezésében. Szabó Sándor így méltatlanná vált az emberek képviseletére. A szocialista Szabó Sándornak azonnal le kell mondania! Szegedi Fidesz"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.