Politika

Játszótér örökbefogadással és nagytakarítással növelné a lakótelepek életszínvonalát Nemesi Pál Szegeden

Játszótér örökbefogadással és nagytakarítással növelné a lakótelepek életszínvonalát Nemesi Pál Szegeden

2019. szeptember 23., hétfő
Játszótér örökbefogadással és nagytakarítással növelné a lakótelepek életszínvonalát Nemesi Pál Szegeden

Kamerarendszer kiépítésével és játszótér-örökbefogadással növelné Szeged személy- és vagyonbiztonságát Nemesi Pál független polgármesterjelölt.

“Szeged nem csak a belvárosból áll” – Nemesi Pál stílszerűen egy tarjáni panellakásban ismertette lakótelepi programját, melynek központi témája az idősek és a szegedi családok védelme. A polgármesterjelölt biztonsági kamerarendszert fejlesztene az összes szegedi lakótelep közterületére és lépcsőházába, játszótereket fogadtatna örökbe és városi büdzséből takarítaná ki az elhanyagolt lépcsőházakat.

Nemesi számára nem ismeretlen terep a tarjáni lakótelep.

“Négy évig laktam Tarjánban, lakótelepi lakásban, átérzem az itt élő emberek problémáit” – kezdte beszédét Nemesi Pál, aki szerint kiemelt feladat a lakótelepi biztonság növelése.

Nemesi biztonságtechnikai szakértője, Boros Péter szerint nem elég, ha a közterületeket védik kamerarendszerrel, az összes lépcsőházban szükség van rájuk a tökéletes biztonsághoz. Kiemelt feladat a lakótelepi játszóterek fejlesztése, ennek céljából interaktív játszótér-térképet hoznak létre, ahol bárki bejelölheti, hol, milyen fejlesztésre van szükség.

Extravagáns újítás a játszótér örökbefogadási program, melynek keretein belül tőkeerős cégeket kérnek fel: mentoráljanak egy-egy játszóteret Szeged városával közösen.

Rengeteg szegedi egészítette ki a “Párbeszéd Szegedért” programot a lakótelepi tisztaság kérdéskörével: Nemesi Pál városi büdzséből, minden évben két alkalommal kíván nagytakarítást végeztetni az összes szegedi panelház lépcsőházában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.