Politika

Botka László alpolgármestere inkább a Momentumban folytatja

Botka László alpolgármestere inkább a Momentumban folytatja

2019. május 20., hétfő
Botka László alpolgármestere inkább a Momentumban folytatja

A szegedi polgármester egyik helyettesét elítélték első fokon hűtlen kezelésért (Botka kabinetvezetőjével és a volt jegyzővel együtt), most meg jött a hír, hogy a másik alpolgármestere inkább pártot vált. Mi folyik a Városházán?

A Momentum színeiben folytatja munkáját Nagy Sándor, Szeged városának városfejlesztésért felelős alpolgármestere, aki korábban az SZDSZ-ben és az Együttben is politizált –

tudta meg az atv.hu

. Az atv.hu értesüléseit a Momentum elnöke is megerősítette. Fekete-Győr András elmondta, hogy „nagyon jó” köztük a kapcsolat, majd felidézte egy korábbi kezdeményezésüket, amely arról szólt, hogy sűrítsék az éjszakai buszjáratokat, hogy a bulizni vágyó fiatalok éjszaka és hajnalban is hazajuthassanak, és Nagy Sándor ebben – mint városfejlesztési alpolgármester – partner volt.

Az atv.hu Szeged alpolgármesterét is megkereste, aki röviden elmondta: a Momentum hasonló inspirációval indult el a politikában, mint ahogyan ő a rendszerváltás idején. Annak idején ugyanis azért kezdte el, mert nem akart olyan országban élni, mint amilyenben a szülei, a Momentum pedig hasonló helyzetben van most a meglátása szerint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.