Politika

"Az ellenzéki gyűlölethullám elérte Szegedet is"

"Az ellenzéki gyűlölethullám elérte Szegedet is"

2018. december 13., csütörtök
"Az ellenzéki gyűlölethullám elérte Szegedet is"

Féltéglával törték be a helyi Fidesz iroda ablakát, a rendőrség még helyszínel.

Szegeden sem múlt el nyomtalanul az ellenzék által generált gyűlölethullám. Éjszak valaki a Fidesz helyi szervezetének ablakát törte be féltéglával. Az eset este 8 óra után és reggel 7 óra előtt történt, az elkövető azonosítását segítheti az iroda biztonsági kamerájának felvétele. A rendőrség a délelőtti órákban még helyszínelt.

Ez már a második eset, hogy valaki sajátos módon fejezi ki nem tetszését a helyi Fidesszel kapcsolatban.

Pár hete valaki egy ürülékkel összekent nemzeti konzultációs kérdőívet ragasztott az iroda ablakára.

A rendőrség még helyszínel a Fidesz szegedi irodájánál.

A szegedi Fidesz az alábbi közleményt adta ki az esettel kapcsolatban: „Az éjszaka ismeretlenek egy féltéglával beverték a szegedi Fidesz bejáratát. A Szegedi Fidesz elítéli a gyáva és sunyi baloldali provokációt. Ide vezet a tartalmatlan, agresszív ellenzéki gyűlöletpolitika. Amit szerdán láthattunk az Országgyűlésben, és utána Budapest városában, az éjjel megtörtént Szegeden is.

A választási eredménybe beletörődni képtelen, gyenge és vitaképtelen baloldalnak már csak az erőszak maradt.

Képviselői nyíltan hazudnak az embereknek, alaptalanul uszítanak, és erőszakra bujtogatják az elégedetlenkedőket. Felszólítjuk a baloldalt, hogy fejezze be azt az erőszakos politikát, amelynek végeredménye az, hogy éjjel megtámadták a Fidesz szegedi irodáját! A bevert ajtó, az okozott kár miatt a Szegedi Fidesz feljelentést tesz a rendőrségen.” – olvasható a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.