Meteor

Hétvégére véget ér a tavaszi január

Hétvégére véget ér a tavaszi január

2023. január 4., szerda
Hétvégére véget ér a tavaszi január

Változékony, esős idő vár ránk csütörtökön, onnantól pedig fokozatosan csökken a hőmérséklet. Mínuszok azonban még nem lesznek.

Az Időkép prognózisa szerint csütörtökre sokfelé indulhat esős, záporos idővel a nap, mely változékonyság napközben több tájegységünkön is megmarad, többfelé alakulhat ki futó zápor, kisebb eső, majd délután északkeleten és északon több órára kisüthet a nap. A délnyugati és a nyugati-északnyugati szél is felélénkülhet. Hajnalban 2 és 8, napközben 8 és 14 fok között alakulhat a hőmérséklet.

Pénteken hol napos, hol borús lesz az idő: a nap első felében még többfelé élénk, néhol akár erős lehet az északnyugati szél. Csapadék sehol sem várható. 5 és 12 fok között alakul a hőmérséklet, északon lehet hidegebb.

Hasonlóan változékony lesz az idő szombaton is, néhol felhős, másutt napos, de várható csapadék nélkül. Hajnalra, reggelre többfelé pára, köd képződhet. Kora délután 5-12 fokra van kilátás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.