Meteor

Viszlát hőség: alig lesz 30 fok a jövő héten

Viszlát hőség: alig lesz 30 fok a jövő héten

2022. augusztus 7., vasárnap
Viszlát hőség: alig lesz 30 fok a jövő héten

Úgy tűnik, augusztus második hetére a szűntelennek tűnő forróság tényleg mérséklődik. Legalábbis a hétvégéig egészen biztosan valódi strandidőre van kilátás.

Ha a mai időjárással elégedettek voltunk, a jövő hét is a kedvünkre lesz.

A hőmérséklet higanyszála ugyanis még a 35 fokot sem fogja elérni.

Hétfőna napos időszakok mellett eleinte a Dunántúlon alakulhat ki eső, zápor, délnyugaton helyenként zivatar, délután pedig főként a Tiszántúlon fordulhatnak elő elszórtan záporok, zivatarok. Élénk, helyenként erős marad az északi-északkeleti szél. Hajnalban 13-20 fok várható, a csúcshőmérséklet pedig 25 és 33 fok között alakul.

Keddensok napsütésre van kilátás, keleten, délkeleten lesz több gomolyfelhő az égen, itt helyenként zápor, zivatar is előfordulhat. Élénk, erős lesz az északi-északkeleti szél. Napközben 26 és 32 fok közé melegszik a levegő.

Szerdánéscsütörtökönnapos-gomolyfelhős időben lesz részünk.Szerdáncsak néhol fordulhat elő jelentéktelen zápor,csütörtököna Dunától keletre alakulhatnak ki elszórt záporok, zivatarok. Marad a szeles idő, délutánonként 25-31 fokot mérhetünk.

(Időkép)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.