Kultúra

Már Szegeden is megtekinthető a Hungarian Pop Art kiállítás

Már Szegeden is megtekinthető a Hungarian Pop Art kiállítás

2023. október 24., kedd
Már Szegeden is megtekinthető a Hungarian Pop Art kiállítás

Három festőművész, összefogott, azért, hogy a Hungarian Pop Art stílust létrehozzák és bemutassák Magyarországon is. A roppantul színes tárlat, amelyen Régenyi Adriána, Simon M. Veronika és Szentpéteri Tóth Márta alkotásait tekinthetik meg az érdeklődők november 15-ig látható a Somogyi könyvtárban. A kiállítás Szeged előtt már Székesfehérváron, Szőlősgyörökön, Gárdonyban, Győrben, Szombathelyen és Budapesten és bemutatkozott.

Pop Art egy olyan művészeti mozgalom, amely az Egyesült Királyságban jelent meg először az 1950-es évek végén és onnan hódította meg az egész világot. A hagyományos képzőművészettel szemben sokkal inkább a popkultúrából – például reklámokból, hírekből, filmekből, videóklipekből származó képeket használt fel. Egyszerre provokatív és kifejezetten erős stílus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.