Kultúra

Máté Bence kiállítás Székelyföldön

Máté Bence kiállítás Székelyföldön

2023. augusztus 16., szerda
Máté Bence kiállítás Székelyföldön

Ezúttal egy régen várt helyszínre, Székelyföldre, Sepsiszentgyörgyre indultunk.
A komoly súlyok és a szűk helyek miatt az óriási üvegtáblák le- és felpakolása mindig nagy izgalommal telik.
Köszönöm a Waberer's-nek a biztonságos raktározást és szállítást, akikre immár a 12. alkalommal számíthattunk ennek a hatalmas és törékeny installációnak a mozgatásában

írta közösségi oldalán a fotós

A legendássá vált szabadtéri fotótárlat Szegeden indult el még 2019-ben, és abban az évben további nyolc városba jutott el, közte például Budapesttel, Miskolccal és Debrecennel. A koronavírus járvány viszont közbeszólt, pedig 2020-ra már biztos helyszín volt Pécs és Esztergom, valamint tárgyaltak Sopronnal, Pakssal és Kecskeméttel is.

Két évvel később, 2021-ben jutott el a méltán híres kiállítás Székesfehérvárra és az Európai Parlament franciaországi székhelye, Strasbourgba is.

Eddig több mint 1 millió 100 ezer érdeklődő tekintette meg a különleges kiállítást.

A kiállítás augusztus 19-24 között látható a székelyföldi város főterén. Ahol a kiállítást Antal Árpád András polgármester, Tánczos Barna RMDSZ-szenátor, a román kormány volt környezetvédelmi minisztere, Demeter János és Máté Bence nyitja meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.