Kultúra

Idei egyetlen szegedi koncertjére készül Kowalsky meg a Vega

Idei egyetlen szegedi koncertjére készül  Kowalsky meg a Vega

2023. március 31., péntek
Idei egyetlen szegedi koncertjére készül  Kowalsky meg a Vega

Ritkán jár Szegeden a Kowalsky meg a Vega zenekar, de amikor itt vannak, akkor garantált a remek buli. Így lesz ez ma este fél 9-től az Ifjúsági Házban, aami ráadásul az év egyetlen Kowalsky koncertje lesz Szegeden

"Bár az utóbbi években nem kényeztettük el koncertekkel Szegedet, azért egyszer ,egy önálló szervezésű előadást minden esztendőben beiktattunk eddig is. 2023-ban meglehet ez az egy koncert éppen március 31- én , pénteken lesz. Vagyis az egészen biztos, hogy most hétvégén lesz koncert, ám a 20 éves jubileumi turné miatt sűrű programjaink miatt meglehet ,ez az egyetlen fellépésünk lesz ebben az évben a napfény városában. A SZIN ebben az évben is kimarad nekünk, tehát aki szeretné élőben meghallgatni a Kowalsky meg a Vega dalokat, az március 31- én az IH ban tudja ezt megtenni."-nyiltakozta lapunknak Kowa.

Az IH kapuit 19 órakor nyitják ki a fél 9-kor kezdődő koncert előtt, jegyet még a helyszínen is lehet vásárolni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.