Kultúra

Teljes erővel tér vissza a Borfesztivál

Teljes erővel tér vissza a Borfesztivál

2022. április 12., kedd
Teljes erővel tér vissza a Borfesztivál

A Vad Fruttik, az Ocho Macho és az LGT Zenevonat is a Dóm téren zenél a májusban visszatérő Borfesztiválon.

Két év kihagyás után teljes erőbedobással tér vissza immár 26. alkalommal május végén a Szegedi Borfesztivál. A kiállítók mellett lesz hídi vásár, kézműves- és gasztroudvar, és koncertek a Dóm téren. május 13. és 22. között a Dóm tér, a Széchenyi tér, a Dugonics tér és a Klauzál tér megtelik a borászokkal, a vendéglátósokkal és persze a kilátogató vendégekkel.

Mindemellett nagyjából 150 zenei program várja majd az érdeklődőket.

A három kiemelt zenei fellépő május 20. és 22. között lét a Dóm tér színpadára: elsőként 20-án pénteken a Vad Fruttik, aztán szombaton este a Zenevonat szuperkoncert lesz az LGT sztárjaival, végül 22-én vasárnap az Ocho Macho zárja a sort - és egyben a fesztivált is.

De a közel 150 zenei fellépő között van Tóth Andi, Kökény Attila, Zdoba Patrik, Falusi Mariann, Csonka András, Gájer Bálint, Deniz és a Belmondo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.