Kultúra

Verselésre bírtuk a szegedieket - videó!

Verselésre bírtuk a szegedieket - videó!

2018. április 11., szerda
Verselésre bírtuk a szegedieket - videó!

Rendhagyó irodalom órát rittyentettünk Szegeden, a vasútállomás környékén. Az ürügy a költészet napja volt. Volt aki rappelt nekünk, de az is kiderült, hogy a nagy átlagnak azért képződött némi irodalmi vénája.

Nem volt nehéz dolgunk, szívesen elmerültek az általunk megszólított járó-kelők irodalmi emlékeikben. Tessék megnézni. https://youtu.be/j1M0475fkZI   A magyar költészet napját Magyarországon 1964 óta József Attila születésnapján, április 11-én ünneplik. Ebből az alkalomból minden évben irodalmi előadóestekkel, könyvbemutatókkal, költőtalálkozókkal és -versenyekkel tisztelegnek a magyar líra előtt.

<1> A rendezvényeken klasszikus és kortárs költők versei egyaránt szerepelnek. Gyakran diákok, vagy éppen a ma is élő szerzők tolmácsolják a költeményeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.