Kultúra

Műhelytáborban a rock történetéről

Műhelytáborban a rock történetéről

2017. augusztus 9., szerda
Műhelytáborban a rock történetéről
gitar_zene

A Szegedi Tisza Gyöngye Park alagsorában kap helyet a Rocktörténeti Műhelytábor augusztus 10-e és 12-e közt, amikor műhelymunkák keretein belül ismerkedhetnek meg a résztvevők a rockzene történetével.

A Védőháló Egyesülethez köthető korábbi Rocktörténet Alkotó- és Műhelytáborok folytatásának szánják a szervezők a Rocktörténeti Műhelytábort, amelyre augusztus 10-e és 12-e közt várják az érdeklődőket a Tisza Gyöngye Park alagsorában. A tábor az SZTE népszerű, 12 éve tartó rocktörténeti kurzusához, illetve a Premier Művészeti Szakgimnázium zenetörténeti képzéséhez kapcsolódik, de szervezők célja megszólítani a szegedi IH Rendezvényközpont Dr. Rock Klubja, a Szegedi Zenészek Társasága, a korábbi Összművészeti Össztűz programok és a szegedi Szurdi Zsolt Városi Rock Klub érdeklődő és aktív zenész és zenerajongó köreit. A Szeged Megyei Jogú Városi Ifjúsági keretének támogatásával megvalósuló tábor programjának részét képezi a folyamatos zenehallgatás, zeneelemzés, beszélgetések, valamint kreatív zenélés és ahhoz kapcsolódó összművészeti műhelymunka. Ezek mellett zenefolyamon vezetik be az érdeklődőket a zenetörténetbe, a történelemóra kiegészül két részletben retrográd rocktörténettel hat év muzsikáit felölelve. További részletek a

Facebook

-on.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.