Kultúra

Érettségi tétel volt a Honeybeast

Érettségi tétel volt a Honeybeast

2017. július 18., kedd
Érettségi tétel volt a Honeybeast
Honeybeast-2017

Idén a Honeybeast szövegét is lehetett érettségi tételnek választani egy középiskolában. A sikeres vizsgákat vagy egyszerűen a nyarat augusztus 25-én egy óriási Honeybeast koncerttel koronázhatjuk meg a Budapest Parkban!

Az együttes eddigi leglátványosabb szabadtéri koncertjére várja rajongóit, akik között egészen biztosan a frissen érettségizettek közül is lesznek jópáran. A szerencsésebbek idén a Honeybeast egyik legnagyobb slágerének szövegéből vizsgázhattak. Az érettségi tételek között, az irodalom határterületei címen lehetősége van az oktatónak témát választania. Ennek keretében egy szegedi gimnázium irodalomtanára a Honeybeast „Legnagyobb hős” című dalának szövegét jelölte meg. Az iskola több diákja is ezt a témát választotta az érettségin.

Bencsik-Kovács Zoltán

, a zenekar zene- és szövegírója maga is irodalomtanár. Bevallása szerin ő ugyan soha nem választaná a saját szövegét tételnek, de nagyon megtisztelőnek tartja kollégája döntését. A zenekar szerző-gitárosa azt is elárulta, hogy jelenleg egy izgalmas kooperációra készül a Honeybeast: A Petőfi díjas

Lotfi Begi

készít remixet „Halleluja” című számukhoz. Az augusztus 25-i Honeybeast

koncerten

a legutóbbi album („Súlytalan”) dalait hallhatjuk majd javarészt, de a korábbi lemez slágerei sem maradnak el. A Budapest Parkban sok-sok meglepetés várja az érkezőket, vendégzenekar pedig a népszerű The Biebers lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.