Kultúra

Az egészségről szólt a szerda a TIK-ben

Az egészségről szólt a szerda a TIK-ben

2017. április 5., szerda
Az egészségről szólt a szerda a TIK-ben
biacsi_ikrek_beszelgetes001kf

"Adj az egészségednek" címmel egészségnapot tartott a Rotaract Club Szeged szerdán a Tanulmányi és Információs Központban.

Az egész napos rendezvénnyel a szervezők az egészségmegőrzés és az egészséges életmód fontosságára kívánták felhívni a figyelmet. Az érdeklődők a Plazma Pont segítségével vérplazmát adhattak, majd vért is adhattak, míg az újraélesztés és a sebkötözés legmegfelelőbb technikáit is elsajátíthatták, miközben a szépségápolási tippeket, praktikákat is meghallgathattak, valamint smoothie-t is kóstolhattak. Két előadás is színesítette a szerdai programot:

Búsi Dávid

a designer drogokról és azok veszélyeiről beszélt, míg a friss fedettpályás Európa-bajnok paraatléta ikerpár,

Biacsi Bernadett

és

Ilona

hangsúlyozta a szigorú étrendet, amit követniük kell karrierjük során, egyben felhívták a figyelmet a megfelelő mennyiségű folyadékpótlásra. A riói paralimpiát is megjárt sportolók elhozták érmeiket is, valamint megosztották a paralimpiával kapcsolatos élményeiket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.