Kultúra

Vasárnap zár Pompeji – Kedvezményes záróhéttel készül a Móra-múzeum

Vasárnap zár Pompeji – Kedvezményes záróhéttel készül a Móra-múzeum

2017. február 26., vasárnap
Vasárnap zár Pompeji – Kedvezményes záróhéttel készül a Móra-múzeum
Pompeji_09

Vasárnap, március 5-én bezárja kapuit a szegedi Pompeji-kiállítás: az óriási népszerűségnek örvendő tárlat megtekintésére így már csak néhány nap maradt hátra. A Móra Ferenc Múzeum kedvezményes jegyárakkal, ajándék tárlatvezetésekkel és hosszabbított nyitva tartással ünnepli a zárás hetét február 27. és március 5. között.

Hamarosan búcsút int Szegednek a Pompeji-kiállítás: március 5-én, vasárnap zárja kapuit a rendkívüli tárlat. A Móra Ferenc Múzeum a záróhét alkalmából kedvezményes, ünnepi jegyárakkal várja a látogatókat, hogy akik már látták, újra megnézhessék, akik pedig még nem látták, az utolsó héten mégis elmenjenek a különleges kiállításra. Így a Móra Ferenc Múzeum épületét 500 Ft-os belépőjeggyel nézhetik meg, a három helyszínre érvényes sétálójegy pedig 990 Ft-ba kerül. A kedvezményes jegyárakkal nem ér véget az ünneplés: az utolsó héten minden nap tartanak ajándék tárlatvezetéseket, az utolsó három napon pedig kétóránként indulnak majd az ingyenes vezetések a Móra Ferenc Múzeumban és a Fekete házban. Március 3-5., azaz péntek és vasárnap között hosszabbítva, naponta 10-20 óra között tart nyitva a Pompeji-kiállítás mindegyik helyszíne. A részletes jegyárakról, tárlatvezetési időpontokról bővebb információ a múzeum

weboldalán

érhető el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.