Kultúra

Szegedre is megérkezik a poptörténeti talkshow

Szegedre is megérkezik a poptörténeti talkshow

2017. február 20., hétfő
Szegedre is megérkezik a poptörténeti talkshow
molnardixielandband

Csatári Bence vendége Molnár Gyula, a Molnár Dixieland Band zenekarvezetője lesz február 22-én Szegeden, a JATE Klubban, az Azok a régi csibészek című poptörténeti talkshow-sorozat következő állomásán.

Az esten Csatári Bence történész kérdezi Molnár Gyulát, a Molnár Dixieland Band vezetőjét. Az eseményre belépés díjtalan, a sorozatot az NKA Cseh Tamás Program és a Nemzeti Emlékezet Bizottsága támogatja. Molnár Gyula igazi polihisztor, Szeged elismert polgára, a jazz, a klarinét és a zenekarvezetés mellett többszörös díjnyertes, elkötelezett természetfotós, biológius, ornitológus és természetvédő. Több mint ötven éve, alig húszévesen alapította zenekarát, a Molnár Dixieland Bandet. Tevékenységével kiérdemelte a Magyar Köztérsasági Érdemrend lovagkeresztjét. A beszélgetés 18 órakor kezdődik a JATE Klubban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.