Kultúra

Skóciai kalandozásra hív Bardócz Attila Algyőn

Skóciai kalandozásra hív Bardócz Attila Algyőn

2017. február 14., kedd
Skóciai kalandozásra hív Bardócz Attila Algyőn
algyo_vilagjarok_tavasz

Újra megnyitja kapuit az algyői Világjáró klub, a vendég ezúttal Bardócz Attila lesz, aki már nem először varázsolja el élményeivel az érdeklődőket. Most sem hagyja otthon hű társát, a diavetítőt.

Skócia, Dél-Anglia és Cornwall. Mind mesébe illő tájak, ahol a múlt és a jelen kéz a kézben jár. Ezeken a vidékeken az utazó mélyen a tüdejébe szippanthatja a történelmet, a kultúrát.

Bardócz Attila

személyes útinaplója hatására megelevenednek a borotvaéles sziklák, a sós levegő, s a hallgatóság már-már arcán érzi a dühös, de frissítő szél erejét. Bardócz Attila nem először tart útibeszámolót az algyőieknek, ezúttal érintetlen tájakra kalauzolja el az érdeklődőket a Világjáró klubban. Torma Tibor művelődésszervezőtől megtudtuk, színes és lendületes előadásait saját vetítője segítségével teszi még emlékezetesebbé. A klub már három évadot tudhat maga mögött, a tavaszi és őszi időszakban az utazók 3-4 előadással varázsolják a Csongrád megyei községbe a világ legcsodálatosabb tájait. Bardócz Attila február 15-én, 18 órára várja az érdeklődőket a Faluház klubtermében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.