Kultúra

Péntek esti rettegés a BFMK-ban

Péntek esti rettegés a BFMK-ban

2016. február 17., szerda
Péntek esti rettegés a BFMK-ban

Az Egy testben című magyar horrorfilmet tűzi műsorára február 19-én, pénteken este 8 órai kezdéssel a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ. A különleges alkotás vásárhelyi premierjét követően a közönségnek lehetősége nyílik beszélgetni a film alkotóival és szereplőivel a meggyilkolt lány történetét feldolgozó drámáról.

Natasa (Nagy Szabina), egy átlagos lány, akit iskolából hazafelé elrabolnak. Még nem is sejti, hogy milyen borzalmak várnak rá ezután. A kétségbeesett szülők keresik, de hiába. Eközben a város másik részén Natasát kegyetlen módon bántalmazzák, majd megölik. Fejét levágva, testét elássák a közeli erdőben. Mindeközben édesanyja megszüli testvérét Szabinát ( Szepesi Nikoletta), akinek a testébe költözik a halott lány szelleme. Sok év elteltével Szabina mit sem sejtve a dologról, barátaival elhatározzák, hogy egyik hétvégén kiruccannak. Egy váratlan baleset következtében eszméletét veszti, amiután furcsa látomások kezdik gyötörni, és kezdetét veszi a RETTEGÉS... http://www.youtube.com/watch?v=cOd7yv7sIA8

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.