Kultúra

Keresztes Ildikó Drakulával táncol Szegeden

Keresztes Ildikó Drakulával táncol Szegeden

2016. február 16., kedd
Keresztes Ildikó Drakulával táncol Szegeden
8F1A0487A

Misztikus, boszorkányos karakter bőrébe bújik a népszerű énekes-színésznő idén nyáron. A Drakula utolsó tánca c. produkcióban Keresztes Ildikó mellett Novák Péter is szerepel. A legendás vámpírgróf történetét feldolgozó, látványos előadást a Szegedi Szabadtéri Játékokon láthatjuk majd.

Idén júliusban vérszomjas vámpír vadászik fiatal nőkre a szegedi éjszakában: a legendás vámpírgróf, Drakula mágnesként vonzza majd magához a megbűvölt asszonyokat. A Szabadtéri Játékok 2016-os évadának egyik izgalmas bemutatója lesz a Drakula utolsó tánca c. táncprodukció.

Keresztes Ildikó

, aki nemrég a Sztárban sztár c. műsorban is bebizonyította, hogy igazán sokoldalú és fáradhatatlan tehetség, különleges színészi feladatot kapott a látványos produkcióban. Az énekesnő buja, rekedt hangjával, izgalmas vadságával, zabolázhatatlan energiáival tökéletes választásnak tűnik az előadás titokzatos boszorkányának szerepére. A darab ráadásul erdélyi környezetben játszódik, nagy hangsúlyt kap benne az erdélyi népzene sokszínű dallamvilága és az ott élők virtuóz táncai. A marosvásárhelyi születésű művésznőnek márpedig a vérében van az erdélyi virtus. Az előadás a Magyar Nemzeti Táncegyüttessel kerül színre július 8-án és 9-én, a Kossuth-díjas

Zsuráfszky Zoltán

rendezésében. Az idősebb Drakulát a rendező alakítja majd, a fiatal gróf

Sánta Gergő

lesz. A vándor-mutatványos szerepében Novák Pétert láthatják a nézők. A forgatókönyvet

Vincze Zsuzsa

írta. Jegyek már 2900 forinttól kaphatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.