Kultúra

Algyőn az operett koronázatlan királynője, Oszvald Marika

Algyőn az operett koronázatlan királynője, Oszvald Marika

2016. február 26., péntek
Algyőn az operett koronázatlan királynője, Oszvald Marika
Parlando_operett_gala_2016_algyo

A hagyományokhoz híven idén is megrendezik az Algyői Parlando Operett Gálát, ahová olyan neves művészeket hívtak meg, mint Oszvald Marika és Peller Károly. A február 28-ai rendezvény apropója, hogy az algyői Parlando Énekegyüttes idén ünnepli fennállásának 15. évfordulóját.

"Vasárnapi rendezvényünk azért különleges, mert idén ünnepli 15. születésnapját az a zeneszerető közösség, mely megalapította a Parlando Énekegyüttest. Kezdetben hobbi szinten foglalkoztak az operetténekléssel, ma pedig rengeteg meghívásnak, vendégszereplésnek tesznek eleget" - tudtuk meg

Szabó Noémi

szervezőtől.

Oszvald Marika

Kossuth-díjas színésznő és

Peller Károly

elmondásuk szerint szinte hazajárnak Algyőre, más együttesek és operettközösségek mellett többek között ők lesznek a február 28-án, 14 és 18 órai kezdettel megrendezendő gála fellépői. A szervező elárulta, az óriási érdeklődés miatt volt szükség a duplázásra; az esti előadásra már szinte minden jegy elkelt. Hozzátette, még most is érdemes a belépők felől érdeklődni az Algyői Faluházban, hiszen fiatalok és idősebbek egyaránt egy kellemes, szórakoztató hungarikummal, az operettel ismerkedhetnek meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.