Kultúra

Szegednél is kiköt a Gőzhajó - Török Ádámmal bulizik a Blues Bell

Szegednél is kiköt a Gőzhajó - Török Ádámmal bulizik a Blues Bell

2015. november 18., szerda
Szegednél is kiköt a Gőzhajó - Török Ádámmal bulizik a Blues Bell
20130109-torok-adam-interju8

Csütörtök este újabb állomásához érkezik a Blues Bell nagy sikerű klubsorozata: a szegedi formáció a Mini együttes legendás frontemberével, Török Ádámmal zenél együtt az Ifjúsági Házban.

A virtuóz fuvolista, pompás humorú énekes, színpadi jelenség több nemzedék kedvenceként remek szórakozást ígér a rutinos szegedi zenészek körében. A buli során olyan klasszikusok csendülnek majd fel, mint a Gőzhajó, a Lusta blues, vagy éppen a Hívj fel. "Örültem a Blues Bell meghívásának. Az Ifjúsági Ház nekem egy kedvenc helyem, hosszú évtizedek óta játszom ott. Ezzel a ragyogó együttessel közösen elhangzik majd pár saját szerzeményen, amiket még a Minivel vagy a különböző formációimmal játszottam. Remélem, sokan jöttök el, jó bulit fogunk csinálni!" - üzente a publikumnak portálunk érdeklődésére a hazai blues és rockzene ikonikus alakja. http://www.youtube.com/watch?v=s5musM_gtFU A koncert csütörtök este 19 órakor kezdődik az IH Rendezvényközpontban. Jegyek a helyszínen 1500 forintos áron válthatók.

Bluesrajongók, figyelem! Őrületes koncert készül Szegeden, holnap a Tisza-parti városban lép fel Török Ádám a Blues Bell vendégeként! KLIKK: http://szegedma.hu/?p=590088

Szerző: Szegedma Hírportál2015. november 18.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.