Kultúra

Kulka János nyitja meg a fiatal SZTE-s hallgató fotótárlatát

Kulka János nyitja meg a fiatal SZTE-s hallgató fotótárlatát

2015. november 4., szerda
Kulka János nyitja meg a fiatal SZTE-s hallgató fotótárlatát
selfie_meghivo

Flashmobbal nyílik meg Tóth Tamás Sándor fotós, az SZTE hallgatójának Selfie című rendhagyó tárlata. Az SZTE Tehetségpont támogatásával megvalósuló fotókiállítást Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész, érdemes és kiváló művész nyitja meg november 5-én, csütörtökön 17 órakor a Klauzál téren, rossz idő esetén az SZTE Rektori Hivatalában..

Az ingyenes kiállítás november 5. és 20. között lesz látható a szegedi Klauzál téren lesz látható. A kiállított munkák párosan várják az érdeklődőket: a tárlaton ugyanis minden szelfihez társul egy fotó, amely megmutatja, hogyan készült az önportré. Így képmutatás nélkül foglalkozik számos szociális problémával. A fotókiállítás célja az, hogy legyünk figyelmesebbek, jobban nézzük meg, hogy a körülöttünk élő emberek mit élhetnek meg, és ha kell, segítsünk – vallja

Tóth Tamás Sándor

, aki barátait, ismerőseit hívta el „modellnek”, hogy a társadalomkritikán alapuló fényképötleteit megvalósíthassa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.