Kultúra

Hajtűk és kanyarok – Beri Ary festménykiállítása Szegeden

Hajtűk és kanyarok – Beri Ary festménykiállítása Szegeden

2015. november 16., hétfő
Hajtűk és kanyarok – Beri Ary festménykiállítása Szegeden
BerencsiAttila

Berencsi Attila, azaz Beri Ary festményeiből nyílik különleges kiállítás a szegedi Kass Galériában. A „Szerelem első vérig” című legendás film főszereplőjének tárlata azért egyedi, mert a művész „teremőrként” folyamatosan jelen lesz a kiállítótérben a nyitva tartás ideje alatt. A „Hajtűk és kanyarok” című kiállítást november 17-én, kedden 18 órakor nyitják meg.

Különleges kiállítás nyílik a Kass Galériában Szegeden:

Berencsi Attila

, azaz Beri Ary festményeit láthatják az érdeklődők egy héten keresztül, november 17-24. között. A tárlat egyediségét az adja, hogy a látogatók személyesen is találkozhatnak, beszélgethetnek a művésszel, aki „teremőrként” folyamatosan jelen lesz a kiállítás nyitva tartása alatt. A tárlaton a jelenleg főként képzőművészként és zenészként alkotó Berencsi Attila dinamikus, intenzív színvilágú alkotásait mutatják be. Az egyedi képi világú festményeken női arcok, alakok, enteriőrök, utcarészletek jelennek meg egyedi, „Berencsi”-stílusban. Berencsi Attilát a Szerelem első vérig című, 1985-ös kultuszfilm kapcsán színészként ismerte meg az ország. Négy évvel később elnyerte a San Sebastian Nemzetközi Filmfesztivál legjobb férfi főszereplőjének járó díját a Túsztörténet című filmben nyújtott alakításáért. Jelenleg főként zenészként és képzőművészként tevékenykedik: rendszeresen tart koncerteket, valamint több festménykiállításon is bemutatta alkotásait az elmúlt évek során.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.