Kultúra

Csütörtökig Szegeden castingol Nemes Jeles László

Csütörtökig Szegeden castingol Nemes Jeles László

2015. október 19., hétfő
Csütörtökig Szegeden castingol Nemes Jeles László
saul_fia_kozonsegtalalkozo04kf

Több hazai és határon túli magyar nagyváros között csütörtökig Szegeden castingol új, jövő nyáron forgatott filmjéhez Nemes Jeles László – azaz a stábja, a filmrendező éppen New Yorkban tartózkodik.

16-28 éves nők és 25-40 éves férfiak jelentkezését várják – a színészi előképzettség pedig nem feltétel! A jelentkezőkről három fotó készül, amelyek közül a művész maga válogatja ki, kit fog filmjében szerepeltet – korábbi hírekkel ellentétben egyébként nem statisztákat, főszereplőket keres. A film ezúttal egy 1910-ben játszódó kosztümös krimi lesz, ehhez keresnek színészeket, és amatőröket egyaránt. Szegeden a következő helyszíneken tartanak válogatást mcsütörtökig:

2015. október 20.:

SZTE Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar, 15:30-tól és Juhász Gyula Pedagógusképző Kar 17:00-tól.

2015. október 21.:

SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ (TIK) 10:30-tól, és Állam- és Jogtudományi Kar 17:00-tól kezdődően,

2015. október 22.:

Természettudományi és Informatikai Kar 13:00

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.