Kultúra

Mennyi idő megtanulni a cirill betűket?

Mennyi idő megtanulni a cirill betűket?

2015. szeptember 22., kedd
Mennyi idő megtanulni a cirill betűket?

Ingyenes próbanyelvvizsgák, idegen nyelvű játékok, előadások és hallgatói fórumok várják az érdeklődőket szeptember 24-én egész nap az Idegennyelvi Kommunikációs Intézetben.

Reggel 8 órától este hatig színes programok kavalkádja fogadja az IKI Honvéd téri épületébe látogatókat. Az érdeklődők folyamatosan tesztelhetik tudásukat az Origo írásbeli és szóbeli próbavizsgáin angol, francia, német, olasz, spanyol és orosz nyelven. A hivatalos feladatsorokon kívül játékos módon is lehet gyakorolni: hogy boldogul az ember az angol keresztrejtvénnyel vagy sport kvízzel, milyen a Scrabble-t németül játszani, és vajon mennyi idő megtanulni a cirill betűket? Lehetőség nyílik külföldi diákokkal beszélgetni, hallgatói fórumokon és interaktív angol előadáson részt venni. A szakmai előadások témái pedig aktuális kérdések, kezdve a gépi fordítás nehézségein, a szaknyelvi fordítás technikáin át a nyelvtanulásban segítő szótárakig és weboldalakig. A részletes program megtalálható

ITT

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.