Kultúra

A nyomorultak színészei ellátogattak a szegedi vadasparkba + FOTÓK

A nyomorultak színészei ellátogattak a szegedi vadasparkba + FOTÓK

2015. augusztus 10., hétfő
A nyomorultak színészei ellátogattak a szegedi vadasparkba + FOTÓK
szabadteri_vadaspark09_gs

Rövid időre állatkerti gondozónak csaphatott fel Solti Ádám, Sánta László és Miklós Eponin. A makikat szőlővel, a zsiráfokat pedig répával etették a vadasparkban.

A Szegedi Szabadtéri Játékok és a Madách Színház közös bemutatója, A nyomorultak a nyári teátrum meghirdetése óta lázban tartja a színház szerelmeseit. A produkció alkotói és színművészei múlt hét hétfőn érkeztek Szegedre, azóta próbálják és finomhangolják a nagyszabású Dóm tér előadás részleteit, a Victor Hugo regénye nyomán készült musicalt. A nyomorultak sztárjai szabadidős programként hétfőn a Szegedi Vadasparkba is ellátogattak.

Solti Ádám, Sánta László

és

Miklós Eponin

Veprik Róbert

igazgató kalauzolásával megetették a zoo három zsiráfbikáját, megsimogatták és szőlővel kínálták a madagaszkári gyűrűsfarkú makikat, valamint meglesték az alig egyhetes borjúfókát, akinek születéséről a napokban számolt be a vadaspark. A közel kétórás program során az igazgató szót ejtett a zoo legérdekesebb állatairól, így a színészek egy bioszóra keretében többek között azt is megtudták, a csupasz turkáló az egyetlen olyan állat, mely élete során alig öregszik és szervezetében még sosem mutattak ki rákos sejteket, illetve, hogy a hiénák családjában az álpénisszel rendelkező nőstények hordják a nadrágot.

Solti Ádám, Sánta László és Miklós Eponin a Szegedi Vadasparkban kirándult. Hogy mivel ütötték el az időt, azt itt megtudhatjátok: http://szegedma.hu/?p=558810

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. augusztus 10.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.