Kultúra

Újra jönnek a szombati ingyenes tárlatvezetések

Újra jönnek a szombati ingyenes tárlatvezetések

2015. május 29., péntek
Újra jönnek a szombati ingyenes tárlatvezetések
hazaternek

Ismét ingyenes tárlatvezetésekkel várja a látogatókat a szegedi Móra Ferenc Múzeum és a Fekete ház: minden szombaton délután ajándék vezetéseken vehetnek részt az érdeklődők az első világháborús és a Karinthy-tárlatokon.

Ha beköszönt a nyár, jönnek az ingyenes tárlatvezetések a Móra Ferenc Múzeumban: a tavalyi sikerre való tekintettel ismét ajándék vezetésekkel várnak mindenkit hétvégenként. Minden szombaton 15 órakor indul a vezetés a Móra-múzeum első világháborús tárlatán, a „Hazatérnek… 1914-1918” című kiállításon. Ezt követően, 16 órakor pedig a Fekete ház veszi át a stafétabotot, ahol a „Számadás a tálentomról” című Karinthy-emléktárlaton kalandozhatnak a vezetőkkel a látogatók. Az ingyenes tárlatvezetéseknek immáron többéves hagyománya van a szegedi Móra Ferenc Múzeumban: a nyár közeledtével egyre többen érdeklődnek a múzeumi kiállítások iránt, azonban az egyénileg érkezőknek nincs mindig lehetősége tárlatvezetésen részt venni. Nekik szeretne kedvezni a múzeum az ingyenes vezetésekkel, melyek évek óta nagy sikerrel folynak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.