Kultúra

A kis herceg hasonmását keresik Szegeden

A kis herceg hasonmását keresik Szegeden

2015. május 19., kedd
A kis herceg hasonmását keresik Szegeden
kis_herceg07kf

Kis herceg hasonmásversenyt indít a szegedi Móra Ferenc Múzeum: várják mindazon 7-12 éves fiúk jelentkezését, akik rendkívüli módon hasonlítanak Saint-Exupéry legendás regényhősére.

Júniusban kis herceg-kiállítást nyitnak a szegedi Móra Ferenc Múzeumban. A tárlat apropóján most hasonmásversenyt indítanak: várják mindazon 7-12 év közötti fiúk jelentkezését, akik megszólalásig hasonlítanak a legendás regényhősre. A verseny győztese az idei Múzeumok Éjszakáján is szerephez jut majd. A fényképes jelentkezéseket e-mailben várják a Móra-múzeum kollégái június 5-ig a következő címre: moraferenc.muzeum@gmail.com A kis herceg

Antoine de Saint-Exupéry

legsikeresebb regénye, melyből kiállítás készül a szegedi Móra-múzeumban: a júniusban nyíló tárlaton különleges vizuális elemekkel színesített, elvarázsolt világ várja majd az érdeklődőket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.