Kultúra

Filatéliai napok Hódmezővásárhelyen

Filatéliai napok Hódmezővásárhelyen

2015. április 16., csütörtök
Filatéliai napok Hódmezővásárhelyen
filateriai_napok

Első alkalommal rendeznek a hétvégén filatéliai napokat Hódmezővásárhelyen. Április 18-án és 19-én kicsiknek és nagyoknak, gyűjtőknek és lakosoknak szóló bélyegprogramokkal és előadásokkal várják a szervezők a Bessenyei Ferenc Művelődési Központba ellátogatókat.

Szombaton 9 órakor bélyegkiállítással indul a programsorozat: a gyerekeknek szórakoztató foglalkozással mutatják be a nagyvilágot az apró bélyegeken keresztül, délután közérthető filatéliai előadásokon ismerheti meg a hallgatóság a pengő korszak illetékjegyes váltóűrlapjait, a régészeti világörökségek bélyegkiadásait, valamint Kass János bélyegterveit. Vasárnap egész nap tárlatvezetéseket tartanak a kiállításon és valamennyi betérőnek ajándékkal kedveskednek az Internetes Bélyeggyűjtő Klub tagjai.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.