Kultúra

Rácz Gergő és Wolf Kati akusztikus koncertje a BFMK-ban

Rácz Gergő és Wolf Kati akusztikus koncertje a BFMK-ban

2015. március 3., kedd
Rácz Gergő és Wolf Kati akusztikus koncertje a BFMK-ban
0308_Nonap_VTV_1920x1080

Meghitt, akusztikus koncerttel várja Rácz Gergő énekes, zeneszerző nőnap alkalmából a hölgyeket és kísérőiket a hódmezővásárhelyi Bessenyei Ferenc Művelődési Központba. A március 8-án, este fél nyolckor kezdődő fellépés vendége Wolf Kati lesz.

"Nem ez lesz első közös színpadra lépésünk

Katival

, akivel a Szerelem, miért múlsz? volt az első közös munkánk" - mondta el a VIP-ből és a Fool Moon vokálcsapatából megismert gitáros, énekes.

Rácz Gergő

elárulta, hogy nagyon szereti Wolf Kati hangját, ezért szólókoncertjére először őt hívta meg vendégművésznek. "Meghitt és hangulatos örömzenélésére számíthatnak a hölgyek, de a férfiak se fogják be a fülüket" - emelte ki a Dal című műsor döntőjébe több alkalommal is bejutó zenész. A nőnapi koncerten olyan dalok lesznek hallhatok, melyek kötődnek Rácz Gergőhöz vagy Wolf Katihoz, valamint az utóbbi hónapok újdonságait és saját nagy kedvenceiket is megszólaltatják. A vasárnapi akusztikus esten a két énekest

Tar Gergő

cajonon és

Nagy Krisztián

kíséri gitáron.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.