Gyöngyöstarjáni és szomolyai borkülönlegességek kísérték a Bárány Kisvendéglő péntek esti borvacsoráját. Ezúttal lazacfilé és szarvaspörkölt is asztalra került a szegedi vendéglő gasztronómiai utazásán.
Péntek este ismét borkülönlegességekkel és ízletes vacsorával várta vendégeit a Bárány Kisvendéglő. A borvacsora előételéül ezúttal házias füstölésű lazac filét tálaltak salátaágyon, főételnek pedig tejszínes karalábélevest húsgombóccal, illetve szarvaslábszár pörköltet puliszkával fogyaszthattak a vendéglőben. Desszertnek csokis-meggyes palacsintát szolgáltak fel a vendégeknek. Egy borvacsoráról természetesen a pincészetek büszkeségei sem hiányozhatnak: az ízletes vacsorát
Ludányi Balázs
gyöngyöstarjáni, illetve
Telek András
szomolyai borai kísérték.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.