Lazac és szarvas a Bárány borvacsoráján + FOTÓK



Gyöngyöstarjáni és szomolyai borkülönlegességek kísérték a Bárány Kisvendéglő péntek esti borvacsoráját. Ezúttal lazacfilé és szarvaspörkölt is asztalra került a szegedi vendéglő gasztronómiai utazásán.
Péntek este ismét borkülönlegességekkel és ízletes vacsorával várta vendégeit a Bárány Kisvendéglő. A borvacsora előételéül ezúttal házias füstölésű lazac filét tálaltak salátaágyon, főételnek pedig tejszínes karalábélevest húsgombóccal, illetve szarvaslábszár pörköltet puliszkával fogyaszthattak a vendéglőben. Desszertnek csokis-meggyes palacsintát szolgáltak fel a vendégeknek. Egy borvacsoráról természetesen a pincészetek büszkeségei sem hiányozhatnak: az ízletes vacsorát
Ludányi Balázs
gyöngyöstarjáni, illetve
Telek András
szomolyai borai kísérték.