Kultúra

A londoni mackók a Petőfi-telepi fiókkönyvtárban

A londoni mackók a Petőfi-telepi fiókkönyvtárban

2015. február 16., hétfő
A londoni mackók a Petőfi-telepi fiókkönyvtárban

Tóth Krisztina A londoni mackók című gyermekverskötetéből Kókai Tünde és Jéger Zsombor, a Színművészeti Egyetem hallgatóinak előadásában, Pelsőczy Réka rendezésében verses mesejátékot láthatnak az érdeklődő kisiskolások február 17-én, kedden délután 3 órától a Somogyi-könyvtár Petőfi-telepi fiókkönyvtárban (Szántó Kovács János u. 28.).

Tóth Krisztina

a kortárs magyar líra nagyasszonya, versei egyszerre aktuálisak és időtlenek. Megjelennek bennük az örök gyermeki félelmek: a falrepedés, a rém, meg hogy nem talál ki a fej a pulóverből, a Porche, meg a wifi is – olvashatjuk a Librarius.hu internetes portálon,

Mészöly Ági

könyvajánlójában. A Londoni mackók első kiadása 2003-ban Év gyerekkönyve-díjat kapta, 2013-ban gyermekkönyv kategóriában a verseskötet bővített újrakiadása a Szép Magyar Könyv 2013 elismerést nyerte. A londoni mackók című verses mesejátékot követően a gyerekek találkozhatnak Takács Marival, a kötet tervezőjével és illusztrátorával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.