Kultúra

"Megfestett valóság" a szentesi galériában

"Megfestett valóság" a szentesi galériában

2014. november 12., szerda
"Megfestett valóság" a szentesi galériában
zoltai_attila_festmeny

A hódmezővásárhelyi kalandvágyó festőművész, Zoltai Attila munkáiból nyílik kiállítás a a Szentesi Művelődési Központban.

Zoltai Attila

festményei a hódmezővásárhelyi realista hagyományokból táplálkoznak, ugyanakkor a régi értékeket újszerű megfogalmazásban ábrázolja. Témáját és technikáját tekintve is sokrétű, művészetében kalandvágyó. Újabban a fotórealizmus eszköztárából csemegézik, de a festészet, a rajz és a fa felhasználásával épített kisplasztikái is sokszínűségéről tanúskodnak. Mintegy 15 önálló kiállítást tudhat eddig maga mögött, 3 alkalommal külföldön is bemutatkozott (Finnországban, Németországban és Dániában). Munkáival országos tárlatokon, biennálékon és pályázati kiállításokon is találkozhattak már a művészetek szerelmesei. Zoltai Attila festőművész legközelebb "Megfestett valóság" címmel nyit kiállítást a Szentesi Művelődési Központ Tokácsli Galériájában. A november 13-ai, 17 órakor kezdődő megnyitón köszöntőt mond

Árva László

, a hódmezővásárhelyi Németh László Gimnázium igazgatója, valamint

Blaho Attila

zongoraművész és

Gál Vivien

énekesnő is színesíti az estét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.