Kultúra

Egyetemista kalandok a szegedi fáraó-kiállításon

Egyetemista kalandok a szegedi fáraó-kiállításon

2014. október 7., kedd
Egyetemista kalandok a szegedi fáraó-kiállításon
farao_mfm_02

Egyetemista-napot rendeznek A fáraók Egyiptoma című kiállításon Szegeden: a hallgatókat kedvezményes jegyárral és ajándék tárlatvezetésekkel várják, valamint a hallgatók egy izgalmas rejtély-megoldó játékban is részt vehetnek október 9-én, csütörtökön egész nap.

Az egyetemistáké lesz a főszerep a szegedi fáraó-kiállításon október 9-én, csütörtökön 10-18 óra között: az érvényes egyetemi diákigazolvánnyal érkezők 990 forintos jegyárral nézhetik meg a tárlat mindhárom helyszínét. Így bejárhatják a Kass Galéria egyiptomi sírkamráját, barangolhatnak a Fekete ház balzsamozás-termében, valamint letelepedhetnek a Móra Ferenc Múzeum ókori szentélyének békés félhomályában. A kalandvágyó hallgatók egy rejtély nyomába is eredhetnek: mindhárom helyszínen kérdésekre kell megfejtéseket keresniük, melyekből egy izgalmas ókori egyiptomi történet bontakozik ki. A helyes megfejtőket ajándékcsomaggal jutalmazza majd a Móra-múzeum. Az egyetemista napon mindezek mellett ajándék tárlatvezetéseken is részt vehetnek a látogatók, melyek a páros órákban indulnak a kiállítás mindhárom helyszínén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.