Kultúra

Közös kulturális kincsvadászat Mórahalmon

Közös kulturális kincsvadászat Mórahalmon

2014. március 4., kedd
Közös kulturális kincsvadászat Mórahalmon
morahalomkulturaliskincsvadaszat

A „Kulturális Kincsvadászat Közösen – Mórahalom és Ásotthalom a kulturális értékek élményszerű átadásáért” című pályázat során, a mórahalmi Tóth Menyhért Városi Könyvtár és az ásotthalmi Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtár közös erővel vágtak bele egy helyismereti, helytörténeti vetélkedő megszervezésébe.

A versenyre március 4-én került sor, amelyet Mórahalmon, az Aranyszöm Rendezvényházban tartottak. A versenyző általános iskolások erre az alkalomra készített kiadványokat kaptak, amelyekben személyekről, eseményekről, épületekről és emlékhelyekről tanulhattak. A résztvevők az elején biztosan meglepődtek, mivel a zsűritagok jól összekeverték őket, így 1-1 csapatba 2-2 ásotthalmi és mórahalmi diák került. Az akadályt simán átugorva, remekül együtt tudtak dolgozni, és a végén a kemény munkáért könyvjutalmakban részesültek a gyerekek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.